Praktijk De Waal. Haarlem. Psychotherapie

Groepstherapie

Groepstherapie voor vrouwen met verwerkingsproblematiek: Terug bij Jezelf

Maaike Breuer heeft samen met Mirjam Koops, kunstzinnig therapeut bij Praktijk Beeldrijk, een kortdurend groepsprogramma ontwikkeld voor vrouwen met verwerkingsproblematiek. De meerwaarde van een groep is de onderlinge herkenning en steun en het delen met mensen die vaak worstelen met dezelfde thema’s. Naast het groepsgesprek omvat het programma meditatie oefeningen, beeldend werken en opdrachten om thuis zelf uit te werken.
U kunt zich aanmelden via Maaike Breuer.

Klik hier voor de folder.

Verdiep je relatie

Binnen Praktijk de Waal is een groepspsychotherapie voor paren ontwikkeld op basis van EFT en de Houd me Vast training: Verdiep je relatie. Het eerstvolgende groepsprogramma “Verdiep je relatie” wordt gegeven in het weekend van vrijdag 26 september 20XX 17.00 uur tot zondag 28 september 17.00 uur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Maaike Breuer of Leny Post.

Start groepen

De groepstherapie “Terug naar jezelf” voor vrouwen met verwerkingsproblemen wordt gegeven door Maaike Breuer. Een volgende groep zal starten in XXX 20XX en daarna weer in september 20XX. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Maaike Breuer.