Aanmelding

Henk Rappoldt

Drs. H.W. Rappoldt is orthopedagoog en big geregistreerd psychotherapeut en klinisch psycholoog. EMDR-practitioner, Narrative Exposure Therapeut, gecertificeerd traumatherapeut en supervisor VKJP en NVRG.

Harriet Teeuw

Harriet Teeuw is beeldend therapeut en ggz behandelaar

Voor een algemene aanmelding volgt u deze link.
Voor uw aanmelding of overleg over de toewijzing kunt u ook telefonisch contact opnemen:
Henk Rappoldt, 06-18441818

Bij de aanmelding heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig voor Gespecialiseerde GGZ of Generalistische Basis GGZ.
Meer hierover kunt u lezen onder het kopje Indicatie bij Aanbod. Bij de aanmelding krijgt u een aanmeldformulier en vragenlijst over uw klachten toegestuurd en wordt u gevraagd om een kopie van uw verzekeringspas en legitimatie.

Wanneer uw huisarts op de hoogte is van uw problemen of wanneer u eerder in behandeling bent geweest is het nuttig wanneer uw verwijzer of eerdere behandelaar hierover informatie verstrekt. Met uw toestemming rapporteren wij ook terug aan uw verwijzer e/o huisarts. In een brief aan de huisarts wordt beschreven: de reden van verwijzing en aanmelding, de omschrijving van uw problematiek, de classificatie van uw problematiek volgens de DSM-V,  het behandelplan en bij afsluiting evaluatie van de behandeling. Na de intake en na afloop van de behandeling wordt aan uw huisarts gerapporteerd en indien nodig wordt in overleg met u ook contact met uw huisarts/verwijzer opgenomen.

Bij informatie uitwisseling tussen hulpverleners wordt uw toestemming gevraagd. Wanneer het nodig is een psychiater bij uw behandeling te betrekken wordt dit met uw toestemming overlegd met uw huisarts.

Na de aanmelding kan er een wachttijd volgen tot de intake, waar samen met u de problematiek in kaart wordt gebracht en afspraken worden gemaakt over de behandeling, die dan meestal vrijwel aansluitend start.

Wachttijden

 

Therapeut Aanmeldwachttijd Behandelwachttijd
Harriet Teeuw Dwingeloo: patiëntenstop patiëntenstop
Henk Rappoldt Dwingeloo: patiëntenstop patiëntenstop

Als gevolg van aanstaande beëindiging van de praktijk in augustus 2024 kunnen we helaas geen nieuwe verwijzingen in behandeling nemen.